Tájékoztatjuk kedves ügyfeleinket, hogy 2020. május 18-án a Sao Pauló-i Főkonzulátus és a Brazíliavárosi Nagykövetség – egyelőre korlátozottan – megkezdi az ügyfélfogadást.

Kérjük, hogy az ügyfélfogadásra csak az olyan magyar állampolgárok jelentkezzenek be előzetesen e-mailben (Sao Pauló-i Főkonzulátus: consulate.sao@mfa.gov.hu, Brazíliavárosi Nagykövetség: consulate.brz@mfa.gov.hu), akiknek magyar állampolgárságuk mellett nincs brazil állampolgárságuk és magyar útlevelük 3 hónapon belül lejárt vagy le fog járni, amire itteni tovább-tartózkodáshoz feltétlenül szükségük van.

Olyan magyar állampolgárokat is fogadunk előzetes email bejelentkezéssel, akiknek a közelmúltban gyermekük született és szükségük van a gyermek születésének hazai anyakönyvezésére, illetve a gyermek magyar útlevelére.

Az ügyfélfogadás kizárólag előre, e-mailben egyeztetett időpontban történhet. Az ügyfél köteles védőmaszkban megjelenni és magával hozni az ügyintézéshez szükséges valamennyi iratot.

Felhívjuk a figyelmet, hogy védőmaszk hiányában még egyeztetett időpont birtokában sem áll módunkban ügyfeleket fogadni!